Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-30@17:15:46 GMT

رسم عجیب ازدواج اشباح در چین! (+عکس)

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۴۳۵۹

رسم عجیب ازدواج اشباح در چین! (+عکس)

خانواده چینی ۱۲ سال پس از مرگ دخترشان، بقایای جسد او را از قبر بیرون آورده و برای ازدواجش با یک مرد متوفا آن را فروختند.

در رسمی عجیب خانواده‌ای در چین پس از حفر قبر دختر بزرگسال خود، بقایای جسد وی را به عنوان «عروس شبح» فروختند. جسد «کانگ کوئیکویی» که ۱۲ سال پیش مرده بود به قیمت ۹۲۰۰ یورو به یک خانواده برای برپایی یک مراسم ازدواج باستانی با مرد متوفای دیگری فروخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراسم هفته گذشته در روستایی در منطقه «هوانگگوا کانگژئو» واقع در شمال استان هبئی چین انجام شد.

«کانگ» در سال ۲۰۰۸ و پس از مشاجره با شوهرش «لی ژونگ» اقدام به خودکشی کرده بود. لی و خانواده اش با صرف ۱۰۰۰۰۰ یوان (۱۱۵۷۲ یورو) مراسمی باشکوه برای همسرش برگزار کرده بود و جواهرات همسرش را نیز با او به خاک سپرده بود. آقای لی هنگامی که در تاریخ ۱۴ نوامبر به محل دفن همسرش مراجعه کرد متوجه شد که بقایای همسرش به همراه متعلقات او به سرقت رفته است.

آن‌ها بلافاصله پلیس محلی را در جریان حادثه قرار دادند. در تحقیقات پلیس مشخص شد که خانواده کانگ با نبش قبر دختر خود، بقایای جسد وی را برای برگزاری مراسم «ازدواج اشباح» به خانواده‌ای دیگری که پسران در یک تصادف درگذشته بود فروخته اند.

گفتنی است؛ رسم «یین هون» یا ازدواج اشباح» هزاران سال است که در چین و برای مردگان مجرد انجام می‌شوند. مردم محلی بر این باورند که مردگان مجرد پس از برپایی ازدواج اشباح دیگر در زندگی پس از مرگ تنها نیستند و این عمل برای نسل‌های آینده نیز خوشبختی به ارمغان می‌آورد.

عروس شبح در واقع جسد یا بقایای جسد یک دختر جوان متوفا است که با یک مرد مجرد متوفا ازدواج می‌کند. بنا به باور مردم محلی این مراسم آرامش را برای روان مردگان مجرد به همراه داشته و شیاطین را دور می‌کند. در این رسم عجیب مهمترین بقایای به جامانده از دختر جوان یا عروس شبح در داخل قبر داماد قرار داده می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

بیشتر بخوانید: رسم عجیب روز قبل ازدواج خانواده‌های سنتی آلمانی (+عکس) عجیب‌ترین مراسم و سنت‌های پیش از ازدواج در جهان (+عکس) عجیب ترین رسم های ازدواج در دنیا لینک کوتاه: asriran.com/003BwQ

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بقایای جسد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۴۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام شد

آفتاب‌‌نیوز :

تپۀ پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است. این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکدۀ هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهمترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

حسین سرحدی ـ عضو هیأت علمی دانشگاه زابل ـ که سرپرستی دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ پیرزال سیستان را به عهده داشت، گاه‌نگاری محوطه پیرزال را بر اساس یافته‌های سطحی، به دورۀ IV شهر سوخته نسبت داده است، درباره جزئیات کشف بقایای معماری متعلق به دورۀ چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) توضیح داد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است. این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیۀ جنوبی یک حیاط مرکزی است.

او اضافه کرد: کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان‌ها یا خانه‌های دیگر مرتبط می‌کرده است. بقایای این کوچۀ در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشاندهندۀ توسعۀ ساخت و ساز در دورۀ آخر عصر مفرغ سیستان است.

در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.

باستان‌شناسان همچنین اشیائی را در ارتباط با مدیریت کالا و نظام داد و ستد محلی کشف کرده‌اند که استقرار در این مکان را با سایر محوطه‌های اطراف برقرار می‌کرد. این کالا‌های مبادلاتی به گمان باستان‌شناسان شامل ظروف سنگی، جانورانی همانند گاو، گوسفند و گندم و سایر ملزومات زندگی در آن دوران بوده است. به نظر آن‌ها، مبادلۀ اشیاء سنگی همچون پیکَرَک‌ها و ظروف مرمرین در این تپه از رونق خوبی برخوردار بوده است.

سرحدی درباره اهمیت این تپه باستانی گفت: بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است، که تاریخ و کیفیت آن هنوز از مسائل مورد بحث باستان‌شناسی جنوب شرق ایران به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نیروی جوان جامعه عامل پیشرفت های آتی خواهند بود/ شرایط وام فرزندآوری تسهیل شود
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • جدال پدر و دختر بر سر خواستگار آمریکایی | رضایت نمی‌دهم مگر به شرط...
  • آتش سنگین یگان موشکی و توپخانه حزب الله بر سر صهیونیست‌ها/ شهر اشباح؛ نام جدید شمال سرزمین‌های اشغالی + نقشه میدانی و عکس
  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار تسهیلات ازدواج هستند
  • جزییات کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام شد
  • مردی با آرزوهای دوربُرد که برایمان عزت و اقتدار آفرید +عکس
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد