Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، احمدپور عضو هیات رئیسه انجمن واردکنندگان لوازم بهداشتی – آرایشی با اشاره به ممنوعیت واردات اکثر محصولات این حوزه گفت: با وجود آن‌که بیشتر لوازم مصرفی در این حوزه دیگر به کشور از طریق قانونی وارد نمی‌شود اما نیاز داریم پروانه‌های بهداشتی واردات تمدید شود تا به محض آزاد شدن واردات یا تغییری در تعرفه‌ها آمادگی لازم وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هدف از اعمال ممنوعیت برای واردات این اقلام جلوگیری از خروج ارز بود اما شاهدیم همچنان این کالاها به‌صورت قاچاق به کشور وارد می‌شوند و در دسترس عموم مردم قرار دارند فقط در این بین دیگر هیچ‌گونه نظارت بهداشتی وجود ندارد طوری‌که اکنون بازار از کالاهای تقلبی و قاچاق اشباع شده و در آینده باید منتظر سونامی بیماری‌های پوستی باشیم.

در ادامه این نشست بنایی عضو هیئت‌رئیسه کمیسیون آرایشی و بهداشتی مجمع واردات از شکایت این کمیسیون خبر داد و گفت: ما از طریق دیوان عدالت اداری و دفتر ریاست‌جمهوری از وزارت‌صمت با اعمال ممنوعیت واردات شکایت کردیم .

وی ادامه داد: از طرفی دیگر بانک مرکزی نیز هیچ‌گونه همکاری با ما ندارد و از تخصیص ارز خودداری می‌کند و استحصال می‌کند چون وزارت‌صمت مجموعه آرایشی و بهداشتی را در گروه 4 قرار داده که هیچ‌گونه ارزی به شما تعلق نمی‌گیرد. این در حالی است که ما قبل از اعمال ممنوعیت کالای خود را وارد و در انبار گمرک نگهداری می‌کردیم و اکنون بیش از 8 ماه است که کالاهای ما در شرایط نامساعد در انبارهای گمرک قرار دارد.

وی تصریح کرد: با توجه به وضعیت اقتصادی و کاهش قدرت خرید مردم به‌طور حتم دیگر شاهد آن حجم از کالاهای آرایشی و بهداشتی پیش از بالا رفتن قیمت دلار نخواهیم بود و شاید میزان واردات به یک‌سوم کاهش پیدا کند.

در ادامه این نشست به‌فرد مدیرکل آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به فعالیت‌های این اداره برای نظارت بر واردات لوازم آرایشی و بهداشتی گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون 51 پروانه جدید صادر شده است و گزارشات حاکی از آن دارد که وارد کنندگان به سمت تولید حرکت می‌کند.

وی ادامه داد: رویکرد ما در حوزه وزارت بهداشت این است که تا جای ممکن بازار از کالاهای قاچاق و تقلبی پاک کنید. امیدوارم در این جلسه دوستان وزارت‌صمت نیز حضور داشتند تا فردا متهم به یک‌طرفه رفتن نشویم. ما دنبال این هستیم که امنیت و اصالت کالاها را در بازار برای مصرف‌کننده مهیا کنیم. بر همین اساس ما تمام مدارک و مستندات و ادله خود را به مدیرکل وقت حوزه آرایشی و بهداشتی وزارت‌صمت ارایه دادیم و حتی وی به نحوی صحبت‌های ما را تایید کردند اما در نهایت خروجی تمام جلسات با کارشناسان و مدیران وزارت صمت این بوده که همچنان ممنوعیت اعمال می‌شود.

به‌فرد افزود: در یک‌سال اخیر ما تلاش کردیم مشکلات حوزه شما را به وزیر و مدیران انتقال دهیم تا جایی که مدیرعامل سازمان غذا و دارو به مزاح ما را حامی وارد کنندگان این حوزه خطاب کردند اما باید این واقعیت را قبول کرد که پایه و اساس ورود تکنولوژی به کشور واردات است. ما اگر امروز تولیدی در صنعت آرایشی داریم به سبب واردات بوده است.

وی درباره برخورد با قاچاقچیان و فروش علنی کالاهای قاچاق در سطح شهر گفت: وقتی این چنین محدودیتی اعمال شود طبیعی است شاهد این حجم از قاچاق باشیم اما برخورد با این پدیده به عهده سازمان‌های دیگر است و ما فقط می‌توانیم نقش مشاوره را داشته باشیم. بنابر مطالعات میدانی و گزارش‌هایی که ارایه شده میزان قاچاق کالا آرایشی و بهداشتی به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کرده و این برای سلامت جامعه یک تهدید است.

بهفر افزود: سازمان غذا و دارو در نامه‌ای به طور رسمی مخالفت خود را برای ممنوعیت کالاهای آرایشی و بهداشتی اعلام کرده و در آخرین جلسه‌ای که ما با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز داشتیم قرار شد وزارت صمت درباره این ممنوعیت بازنگری کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو اتاق بازرگانی ایران لوازم آرایشی لوازم بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۸۰۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد

به گزارش خبرنگار مهر، امیر جمشیدی ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: در فروردین ماه ۱۴۰۳، ۴۳۵ هزار و ۲۲۹ تن کالا به ارزش ۱۵۵ میلیون و ۶۲۴ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شد.

جمشیدی اظهار داشت: ذرت دامی با ارزش ۹۶ میلیون دلار، جو دامی با ارزش ۲۰ میلیون دلار، چربی‌ها و روغن های حیوانی و نباتی با ۲۵ میلیون دلار، کک نفتی با ارزش ۳ میلیون دلار و چوب با۳ میلیون دلار مهم‌ترین اقلام عمده وارداتی به گمرکات مازندران در مدت یادشده هستند.

وی بیان داشت: امارات حدوداً ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۸ میلیون دلار، روسیه ۷۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۴ دلارمیلیون، ترکیه با ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۱ میلیون دلار، انگلستان با سه هزار تن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۵۹۱ هزار دلار و سنگاپور با ۸ هزار تن کالا به ارزش ۲میلیون دلار پنج کشور اول طرف معامله در حوزه واردات به گمرکات مازندران بودند که در مجموع ۴۱۵ هزار تن از وزن و ۱۴۹ میلیون دلار از ارزش کالاهای وارداتی گمرکات مازندران در فروردین ماه سال‌جاری مربوط به این کشورها است.

واردات کالا از این پنج کشور ۹۵ درصد از کل وزن و ۹۶ درصد از کل ارزش واردات گمرکات مازندران را دربرمی‌گیرد.

وی با اشاره به واردات کالاهای اساسی از گمرکات مازندران اظهار داشت طی این مدت ۴۱۳ هزارتن کالای اساسی شامل ذرت دامی، جو دامی، چربی ها وروغن های حیوانی و نباتی و خوراک آماده دام به ارزش ۱۴۲ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار از طریق کمرکات نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار وارد کشور شده که از نظر وزنی ۶۳ درصد و از نظر ارزشی ۲۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ نشان می دهند.

کد خبر 6093106

دیگر خبرها

  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد ریال کالای قاچاق در ایلام